Balet copii 

Cursurile de balet pentru copii sunt structurate pe varste si nivel de dificultate. O grupa este formata din maxim 10 copii. In cadrul cursurilor vor invata elemente de baza ale baletului clasic,coordonarea corecta a miscarilor pe muzica si diverse coregrafii. 

La final de an scolar, parintii au ocazia de a-si vedea copiii intr-un spectacol de balet .

Baletul dezvolta :

  • Musculatura fara a-i afecta cresterea
  • Creativitatea
  • Echilibrul in miscare
  • Urechea muzicala
  • Incredearea in sine
  • Tinuta corecta a corpului

De ce ai vrea ca si copilul tau sa faca balet?

Baletul este o activitate fizica care contribuie la dezvoltarea tuturor muschilor,  fara a afecta cresterea copiilor. Cursurile de balet sunt destinate tuturor copiilor, fiind o activitate care implica miscarea fizica atat de necesara copilului. Baletul poate fi practicat de copii inca de la varsta de 4 ani, deoarece contribuie la dezvoltarea armonioasa a corpului. Cursurile de balet pentru copiii cu varsta intre 4-6 ani, sunt concepute sa dezvolte abilitatile si functiile motrice si un echilibru foarte bun. De la sase ani in sus, copiii sunt pregatiti sa invete o coregrafie cu elementele studiate in timpul cursurilor.  

Baletul este o combinatie de miscare fizica si arta,  care contribuie la dezvolatrea creativitatii copiilor si le ofera acestora ocazia sa invete compozitori, piese muzicale celebre si chiar mari balerini ai lumii. Copiii incep sa guste placerea de a viziona un spectacol de balet si sunt motivati sa devina cat mai buni. Baletul dezvolta capacitatea de concentrare si ajuta copiii sa aiba incredere in ei. Prin reprezentatiile pe scena, copilul devine sigur pe sine si ambitios.

Prin cursurile de balet, copilul este incurajat sa interactioneze cu ceilalti copii, sa socializeze si sa se integreze mai repede intr-un grup.

Baletul dezvolta de asemenea urechea muzicala, copiii invata sa-si coordoneze miscarile pe muzica.

Cursurile de balet contribuie si la o tinuta frumoasa si corecta a corpului. Miscarile devin gratioase si elegante.

Pentru a face performanta, e nevoie de cursuri zilnice si multa motivatie. Copiii cu care noi lucram si au calitati deosebite si doresc sa aiba o cariera in acest domeniu, ii indrumam sa urmeze cursurile Liceului de Coregrafie.

Cei care studiaza baletul de performanta, isi pot imbunatati calitatile tehnice si artistice prin orele noastre private de balet .

LOCATIILE NOASTRE